K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro inSPORTline Skootie - roza

Zložljivi skiro, primeren za cestni promet, moč 350 W, območje razdalje 28 km, velika stopalna površina, sprednje / zadnje luči, priporočena starost: 10+. Več


Barva:  črna

587,60 €

713 € z DDV

-18%

Privarčujte 125,40 €

Vaš popust za zvestobo 0%

Deli Cena

Priporočamo nakup

opis

Električni skiro inSPORTline Skootie je kot nalašč ne le za vožnjo v službo / šolo, ampak tudi za rekreativno vožnjo in vse vrste izletov. Čeprav je močan skiro, tehta le 13,5kg (zahvaljujoč lahkemu aluminijastemu okvirju). Poleg tega lahko skiro v trenutku zložite ali sestavite, kar olajša prenašanje in / ali shranjevanje. Največja hitrost skiroja je omejena na 25 km / h, kar omogoča uporabo na cesti. Po izklopu omejevalnika je mogoče doseči do 35 km / h (glejte priročnik). Zaradi omejitve teže 120 kg, ceste s 15-odstotnim naklonom za ta skiro ne bodo predstavljale težav, zaradi česar je primeren za vožnjo navkreber. Brezkrtačni motor je nameščen v zadnje kolo in ne potrebuje vzdrževanja.

10Ah litijeva baterija omogoča doseg razdalje 28 km z enim polnjenjem (baterija se napolni do polne zmogljivosti v 4 do 5 urah). Kot rezultat, lahko skiro uporabite večkrat, preden morate napolniti baterijo. Poleg tega lahko uporabite skiro, tudi če je baterija prazna. Baterija se nahaja pod stopalno površino in vas med vožnjo ne bo motila. Lahko ga napolnite s kompaktnim polnilcem, ki ga lahko vzamete kamor koli.

Z nastavljivo višino krmila (88 do 114 cm) je Električni skiro inSPORTline Skootie primeren tako za otroke (10+) kot za odrasle. Barvni zaslon, ki ga je enostavno prebrati, vam omogoča, da sledite vsem pomembnim informacijam, kot so trenutna hitrost, stanje baterije, prevožena trenutna razdalja, celotna prevožena razdalja in čas. Poleg tega ima zaslon tudi USB vhod, s katerimi lahko napolnite svoj mobilni telefon.

Električni skiro inSPORTline Skootie ima vrhunske lastnosti. Kombinacija 8'' platišč (spredaj - napihljiva, zadaj - brez zračnic) z visokokakovostnimi pnevmatikami in vzmetenjem omogoča nemoteno vožnjo in zagotavlja odlične vozne lastnosti. Zanesljiva bobnasta zavora na zadnjem kolesu vas bo varovala tudi pri visokih hitrostih. Osvetlitev je še ena varnostna funkcija. Poleg akumulatorskih sprednjih in zadnjih luči ima Električni skiro inSPORTline Skootie tudi zavorno luč, ki se prižge ob aktiviranju zavore. Vse luči so subtilne in prefinjene znotraj tekalne plasti, da vas ne motijo. Oba blatnika bosta koristna v neugodnih vremenskih razmerah, medtem ko vam bo velika pohodna površina udobna na daljših vožnjah. Široko krmilo z ergonomskimi mehkimi ročaji iz pene predstavljajo dodatno udobje.

Primeren za vse vrste izletov, pa tudi za rekreativno in hitro vožnjo, je ta trendovski skiro kot nalašč za odrasle in otroke.

 

Opozorilo: Baterijo hranite na suhem mestu in stran od svetlobe, pri sobni temperaturi med 10°C in 20°C. Preden baterijo shranite za dalj časa, jo napolnite do polne kapacitete. Postopek ponovite vsak mesec.

 


Tehnčni opis:

Material okvirja aluminij
Moč motorja 350W
Tip motorja brez krtače
Največ vrtljajev motorja 1200 / min
Največji navor 9,5 Nm
Najvišja hitrost 25 km / h (do 35 km / h po izklopu omejevalnika)
Največji naklon 8,5 ° (15%)
Baterija Li-Ion 10Ah, 36 V
Razpon razdalje z enim polnjenjem 28km
Čas polnjenja do polne zmogljivosti 4 - 5h
Zavore Zadaj, bobnasta zavora
Pnevmatike Spredaj - napihljivi, zadaj - brez zračnice
Velikost pnevmatike 8" (20,3 cm)
Najvišja inflacija 2,5 bar / 36psi
Dimenzije pohodne površine 44,5 x 18cm
Višina pohodne površine (zgoraj) 14cm
Višina pohodne površine (spodaj) 9cm
Višina krmila 88 - 114cm
Širina krmila 53,5cm
Luči Sprednje / zadnje luči, zavorna luč (avtomatsko)
Dimenzije 100 x 56 x 120cm
Zložljive dimenzije 95 x 18 x 38cm
Min. priporočena višina uporabnika 130 cm
Omejitev teže 120kg
Teža 13,5kg
Dodatki Zložljivi mehanizem, večfunkcijski barvni zaslon (na baterije), nogica, sprednji amortizer, blatniki, USB vhod za polnjenje mobilnih telefonov




 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 120 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 130 cm
Baterije 10Ah / 36V, Li-Ion
Območje 28 km
Maksimalna hitrost 35 km/h
Teža 13.50 kg
Moč motorja 350 W
Velikost koles 8"
Zavore zadnji valj
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1000 x 560 x 1200 mm
Tip koles nafukovací + bezdušové
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne

Možnosti

Spremljanje dostopnosti izdelka

Oprostite, izdelek ni več del naše ponudbe