K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Rokavice za boks inSPORTline Creedo - 12oz

Primerne tako za začetnike kot tudi za izkušene boksarje, zračne odprtine, širok Velcro trak. Več


Velikost:  12oz

E-shop: Začasno razprodano

Deli Cena

Priporočamo nakup

opis

Rokavice za boks inSPORTline Creedo so namenjene zaščiti rok pri vadbi udarcev z rokami. Primerne so za vadbo boksa, kickboxing, thaiboxing. Uporabljajo se pri vadbi na treningih ter pri vadbi na boksarski vreči.

Z udarjanjem z rokami in nogami krepite mišice rok in ramenskega obroča, izboljšate reflekse, hitrost, natančnost in koordinacijo. Hkrati izvajate aerobni trening in trening moči, kar je odlično za zmanjševanje telesne maščobe, odpravljanje stresa, sproščanje in porabljanje odvečne energije.

Rokavice so izdelane iz sintetičnega usnja, skupaj z velcro trakom. Odprtine za na dlaneh zagotavljajo optimalno zračenje, zmanjšajo temperaturo v rokavicah in preprečujejo potenje rok. Rokavice imajo dolgo življenjsko dobo in so zelo enostavne za vzdrževanje. Zaradi teh odličnih lastnosti so Boksarske rokavice inSPORTline Creedo zelo priljubljene. Velikost boks rokavic se meri v inčih. To je enota za težo, kjer je 1 oz = 28,3495 g. Najpogosteje se prodaja velikost 10 oz, ki je predpisana za tekmovanja. Za trening priporočamo velikost 12 oz.


Tehnični opis:

  • površina iz posebnega trpežnega sintetičnega usnja
  • širok zapestni trak
  • Velcro zapiranje
  • zračniki na dlani
  • preprečuje prekomerno potenje dlani

 

Parametri izdelka

Vrsta rokavic Zápasové
Material Sintetično usnje
Zapenjanje Na ježka
Vrsta Box
Spremljanje dostopnosti izdelka