K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro inSPORTline Skootie s sedežem

Zložljivi e-skiro s sedežem, moč 350 W, 28 km razdalja, velik krov, sprednje / zadnje luči, primeren za odrasle in otroke, stare 10 let in več. Več


635,10 €

669,70 € z DDV

-5%

Privarčujte 34,60 €

Vaš popust za zvestobo 0%

Deli Cena

Priporočamo nakup

opis

E-Skiro inSPORTline Skootie s sedežem je popoln ne le za vožnjo v službo / šolo, ampak tudi za rekreativno vožnjo in vse vrste potovanj. Čeprav je močan tehta le 13,5kg (zahvaljujoč lahkemu aluminijastemu okvirju). Poleg tega lahko skiro v enem trenutku zložite ali razgrnete, kar olajša prenašanje in / ali shranjevanje. Njegova največja hitrost 25 km / h naredi skiro primeren za cestni promet . Zaradi omejitve teže 100 kg ceste s 15-odstotnim naklonom za ta skiro ne bodo predstavljale težav, zaradi česar je primeren za vožnjo navkreber. Brezkrtačni motor je nameščen na zadnje kolo in ne potrebuje vzdrževanja.

10Ah litijeva baterija omogoča doseg razdalje 28 km z enim polnjenjem (baterija se napolni do polne zmogljivosti v 4 do 5 urah). Kot rezultat, lahko skiro uporabite večkrat, preden morate napolniti baterijo. Poleg tega lahko uporabite skiro, tudi če je baterija prazna. Baterija vas med vožnjo ne bo motila. Lahko ga napolnite s kompaktnim polnilcem, ki ga lahko vzamete kamor koli.

Z nastavljivo višino krmila (88 do 114 cm) je E-Skiro inSPORTline Skootie primeren tako za otroke (10+) kot za odrasle. Barvni zaslon, ki ga je enostavno prebrati, vam omogoča, da sledite vsem pomembnim informacijam, kot so trenutna hitrost, stanje baterije, prevožena trenutna razdalja, celotna prevožena razdalja in čas. Poleg tega ima zaslon tudi vhod USB, s katerimi lahko polnite svoj mobilni telefon.

E-Skiro inSPORTline Skootie ima vrhunske lastnosti. Kombinacija 8-palčnih platišč (spredaj - napihljiva, zadaj - brez cevi) z visokokakovostnimi pnevmatikami in vzmetenjem omogoča nemoteno vožnjo in zagotavlja odlične vozne lastnosti. Zanesljiva zavora na zadnjem kolesu vas bo varovala tudi pri visokih hitrostih. Osvetlitev je še ena varnostna funkcija. Poleg akumulatorskih sprednjih in zadnjih luči ima E-Skiro inSPORTline Skootie tudi zavorno luč, ki se prižge ob aktiviranju zavore. Poleg tega so vse luči vgrajene v krov in dopolnjujejo zasnovo skiroja. Oba blatnika bosta koristna v neugodnih vremenskih razmerah, medtem ko vam bo velika paluba udobna na daljših potovanjih. Široki krmili z ergonomskimi mehkimi ročaji iz pene so dodatni udobje.

Snemljiv sedež zagotavlja vožnjo s skirojem veliko udobnejšo. Če se radi vozite sede, potem je ta sedež samo za vas. Ta sedežna garnitura ima vzmetenje in sedežno oporo, ki zagotavlja visoko raven udobja. Material, iz katerega je izdelan ta sedež, je mehak in udoben. Poleg tega lahko prilagodite tako njegovo višino kot nagib.

Primerno za vse vrste izletov, pa tudi za rekreativno in hitro vožnjo. Ta trendovski skiro je kot nalašč za odrasle in otroke.


Tehnični opis:

Material okvirja

aluminij

Moč motorja

350W

Tip motorja

brezkrtačni

Največ vrtljajev motorja

1200 / min

Največji navor

9,5 Nm

najvišja hitrost

25km / h (35km / h z izklopljenim omejevalnikom hitrosti)

Načini hitrosti

20/25/35 km / h

Največji naklon

8,5 ° (15%)

Baterija

Li-Ion 10Ah, 36 V

Razpon razdalje z enim polnjenjem

28km

Čas polnjenja do polne zmogljivosti

4 - 5h

Zavore

Zadaj, bobnasta zavora

Pnevmatike

Spredaj - napihljivi, zadaj - brez cevi

Velikost pnevmatike

8 "(20,3 cm)

Najvišja inflacija

2,5 bar / 36psi

Dimenzije palube

44,5 x 18cm

Višina palube (zgoraj)

14cm

Višina palube (spodaj)

9cm

Višina krmila

88 - 114cm

Širina krmila

53,5cm

Luči

Sprednje / zadnje luči, zavorna luč (avtomatsko)

Dimenzije

100 x 56 x 120cm

Zložljive dimenzije

95 x 18 x 38cm

Priporočena minimalna višina uporabnika

130cm

Omejitev teže

120kg

Teža

13,5kg

Teža sedeža

2,2kg

Najvišja višina sedeža

56cm

Dodatki

Odstranljivi vzmeteni sedež, zložljivi mehanizem, večfunkcijski barvni zaslon (na baterije), stojalo za noge, sprednji amortizer, blatniki, vhod USB za polnjenje mobitela


 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 120 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 130 cm
Baterije 10Ah / 36V, Li-Ion
Območje 28 km
Maksimalna hitrost 35 km/h
Teža 13.50 kg
Moč motorja 350 W
Velikost koles 8"
Zavore zadnji valj
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1000 x 560 x 1200 mm
Tip koles nafukovací + bezdušové
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne

Možnosti

Spremljanje dostopnosti izdelka

Oprostite, izdelek ni več del naše ponudbe