K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro W-TEC Teneur 10”

Enostavno zložljiva konstrukcija, tempomat, široka paluba, sprednja in zadnja luč, blatniki, velika največja hitrost, doseg na dolge razdalje. Več

  • Brezplačna dostava

E-shop: Začasno razprodano

649,90 €

777,80 € z DDV

-16%

Privarčujte 127,90 €

Vaš popust za zvestobo 0%

Deli Cena

Ob nakupu prejmete

  • Blago vam bomo dostavili popolnoma brezplačno.

Priporočamo nakup

opis

E-Skiro W-TEC Teneur 10” omogoča zabaven in varen prevoz na delo, šolo ali v mesto. Njegova največja prednost je zložljiva konstrukcija, ki jo lahko zložite / razgrnete v 5 sekundah. Kot rezultat skiro ne zavzame veliko prostora, zato ga lahko shranite v stanovanju ali garaži. Njegova kompaktna velikost vam bo prišla prav, ko potujete z vlakom, javnim prevozom ali avtomobilom. Lahko ga nosite v roki ali ga pospravite v prtljažnik avtomobila. Nenazadnje pa je sodobna zasnova E-Skiroja W-TEC Teneur 10” prijetna na pogled!



Vozite kot veter

Se želite zabavati na svojem skiroju? Potem je E-Skiro W-TEC Teneur 10” prava pot! Zahvaljujoč močnemu 500W motorju noben hrib ne bo prestrm in noben teren ne bo preveč zahteven za vas. Največja hitrost je 40 km / h, razpon razdalje pri enem polnjenju pa približno 35 km (pri standardni hitrosti). Razpon razdalje pa je odvisen od različnih dejavnikov, kot so teža kolesarja, slog vožnje, teren in / ali vreme. Baterija se napolni do polne zmogljivosti v 6 do 8 urah. Polnite baterijo čez noč, tako da je že zjutraj pripravljena za uporabo! Izbirate lahko med tremi hitrostnimi načini. Skiro lahko vozite (tako, da se odrivate od tal), tudi če je baterija prazna. Zahvaljujoč omejitvi teže 120 kg lahko skiro uporablja celotna družina, zaradi česar je izjemno stroškovno učinkovit.

 

 

Enostavno upravljanje

Preprost, berljiv LCD zaslon vam omogoča, da spremljate vse pomembne informacije, kot so trenutna hitrost (vključno s hitrostnim načinom), stanje baterije, trenutna in celotna prevožena razdalja, čas itd. Z gumbi ON / OFF in MODE lahko lahko nadzirate številne napredne funkcije, vključno s pomočjo pri zagonu in tempomatom. Poleg tega ima zaslon tudi vhod USB, s katerimi lahko polnite telefon ali tablični računalnik.

 

Varno ves čas 

E-skiro W-TEC Teneur 10” lahko prebrodi vsako oviro! Niti tema ali slabo vreme vas ne bodo zadržali doma. Prednje in zadnje LED luči na baterije zagotavljajo, da ste vidni v šibki svetlobi. Luči in hupo lahko vklopite z barvno kodiranimi gumbi na krmilu. Ker med zaviranjem zasveti tudi zadnja luč, vas bodo vsi videli. Ves čas imate na voljo disk zavore, ne glede na hitrost. Omogočajo vam nemoteno zaustavitev skiroja na katerem koli terenu!

 

Zagotovljena kakovost in trajnost

Zasnovan do zadnje podrobnosti, skiro ima trdne 10" (25,4 cm) pnevmatike, ki držijo na mokri podlagi in absorbirajo vibracije. Morda boste cenili tudi blatnike. Aluminijasta konstrukcija s krmilom, nastavljivim po višini, je izjemno trpežna. Skiro je primeren za uporabnike od 150 do 210 cm višine. 53 cm dolga stopalna površina vam omogoča vožnjo z nogami ob boku.

 



Ko se vozite z E-Skirojem W-TEC Teneur 10”, bodo vsi opazili! Če še nikoli niste vozili e-skiroja, vam bo všeč! Enostaven za shranjevanje. Izjemna zmogljivost. Sodoben dizajn. Kaj bi si še lahko želeli?!

 

35 - 40 km / h 35 km 6-7 ur.

Največja hitrost Razdalja Čas polnjenja


Tehnični opis:

Material okvirja

Aluminijeva zlitina

Delovna napetost

48 V

Tip motorja

brezkrtačni

Največji naklon

15 °

Moč motorja

500 W

Kapaciteta baterije

13 Ah / 48 V

Polnilnik

vhod 100-240VAC / 50 ~ 60HZ, izhod DC54,6V / 2A

najvišja hitrost

35-40 km / h

Razdalja pri enem polnjenju

35 km

Čas polnjenja (polna zmogljivost)

6-7 ur

Omejitev teže

120 kg

Teža

19,2 kg

Velikost pnevmatik

10 "(25,4 cm)

Vrsta pnevmatike

Napihljive - spredaj in zadaj

Zavore

električni, disk

Priporočena najmanjša višina uporabnika

150 cm

Najmanjša višina krmila

79 cm

Najvišja višina krmila

108 cm

Širina krmila

55 cm

Širina krova

24 cm

Dolžina krova

53 cm

Višina krova - zgoraj

15 cm

Višina krova - spodaj

8,5 cm

Dimenzije 

D 110 x Š 55 x V 80-110 cm

Dimenzije - zložen

D 110 x Š 26 x V 37 cm

Dimenzije paketa

D 114 x Š 30,6 x V 34,5 cm

Luči

LED spredaj in zadaj

Možnosti nastavitve

Tempomat, zagon brez odklopa

Dodatki

Zložljiva konstrukcija, zaslon z osvetlitvijo (na baterije), glasen električni zvonec, stojalo, blatniki, vhod USB za polnjenje telefona


 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 120 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 150 cm
Kapaciteta baterije 13000 mAh
Območje 35 km
Maksimalna hitrost 40 km/h
Maksimalni naklon 15 °
Teža 19.20 kg
Moč motorja 500 W
Velikost koles 10"
Zavore električne, disk
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1100 x 550 x 1100 mm
Tip koles napihljiva
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne
Sedež ne

Možnosti

Spremljanje dostopnosti izdelka