Domov > Aktualno v akciji > Informacije strankam o trenutni situaciji

Informacije strankam o trenutni situaciji

Informacije strankam o trenutni situaciji

POMEMBNO OBVESTILO!


Skrbimo za varnost naših kupcev in zaposlenih

Na www.insportline.si smo sprejeli vrsto ukrepov, da zagotovimo varno dostavo. Plačilo spletnih nakupov je možno zgolj na naš TRR, gotovinsko poslovanje je ukinjeno. Dostava paketov na dom poteka zgolj brezkontaktno.

Poskrbeli smo tudi za varnost naših zaposlenih, ki jih večina dela od doma. Izjema so zaposleni v skladišču, kjer pa izvajamo stroge preventivne ukrepe za varnost in zdravje. Zaradi strogih ukrepov v skladišču in velikega števila naročil, prihaja do manjših zamud pri odpremi paketov. Sodelavci se trudijo, da bi zaostanke čim bolj zmanjšali. Prosimo vas za razumevanje.

Informacije v zvezi z dostavo in osebnim prevzemom

Naša spletna trgovina v teh izrednih razmerah deluje nemoteno, vendar pa zaradi velikega števila naročil lahko prihaja do zamud pri dostavi, zato vas prosimo za razumevanje in strpnost. Sodelavci v skladišču se trudijo, da bi naročila čim prej prišla do vas.

Varnost in zaščito zaposlenih in naših kupcev postavljamo na prvo mesto zato v določeni meri prilagajamo naše poslovanje. V skrbi za zdravje smo omogočili BREZKONTAKTNO dostavo na dom in onemogočili gotovinsko plačevanje - vaše naročilo vam odpremimo le, če plačate na naš TRR. 

Vračila artiklov so mogoča samo po pošti. Naša prevzemna mesta so odprta. 

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih oz. nedobavljivih izdelkih vas bomo preko e-pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in izdelek bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Zaradi različnih dobavljivosti izdelkov je naročilo lahko razdeljeno na več odprem (pošiljk). Insportline.si si pridržuje pravico, da zaradi različnih rokov dobave izdelkov v naročilu, naročilo razdeli v več pošiljk. Naročene izdelke vam v tem primeru dostavimo posamično v več pošiljkah.

Za izdelke, pri katerih je naveden rok dobave 10-14 dni, je to predvideni rok dobave, ki se lahko skrajša (v primeru, da je izdelek že na poti k nam) ali pa podaljša (v primeru, da bomo izdelek naročili šele na podlagi vašega naročila). 

Za izdelke, ki so označeni kot Razprodano, nimamo podatka o tem, kako hitro jih lahko dobavimo. V kolikor vas zanima njegova dobavljivost, pri izdelku kliknite na gumb ''Obvestilo o dobavi'' in vpišite vaš e-naslov. Ko bo izdelek ponovno dobavljiv, vas bomo o tem obvestili preko e-pošte.

Za dostavo manjših paketov poskrbi dostavna služba GLS, za večje pakete pa DSV, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Za vse dodatne informacije pošljite elektronsko pošto.

Postopek vračila izdelkov

Če želite vrniti katerega od izdelkov, nam to sporočite v roku 14 dni. Nato pa imate še 30 dni, da nam izdelek vrnete. Trenutno iz varnostnih razlogov sprejemamo samo brezkontaktna vračila preko pošte.