K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku


P O G O J I    P O S L O V A N J A


SPLETNA TRGOVINA

 
www.insportline.si je spletna trgovina, s katero upravlja FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o. Smo zastopniki in dobavitelji blagovne znamke inSPORTline in WORKER. Večino izdelkov imamo v naših skladiščih, ostale pa dobavimo predvidoma v 5-10 dneh od naročila. Nobeno drugo podjetje Vam jih ne bo dobavilo tako hitro kot mi. Vaše zadovoljstvo z našo blagovno znamko je naš cilj. Zato ste lahko prepričani, da se bomo potrudili maksimalno!
 
Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine www.insportline.si. FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o. si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.insportline.si. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si jih redno ogledujete.

PONUDBA ARTIKLOV

 
Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba na www.insportline.si ažurira in spreminja pogosto in hitro. 

CENE

 
Vse cene v spletni trgovini www.insportline.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Izdelki v akciji veljajo na določen dan, ki je naveden v ponudbi. 
  
Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod spodaj navedenimi pogoji. 
 
NAROČILA - KORAKI NAKUPA 

Ko najdete želeni izdelek, ga postavite na nakupovalni seznam s klikom na gumb ''V košarico!''.
 
Korak 1 - Nakupovalna košarica
 
V košarici se nahajajo naslednji gumbi:

- Količina: več enakih izdelkov naročite na ta način, da polje količina spremenite na želeno število izdelkov in kliknete na gumb ''Ponovni izračun'', ki se nahaja spodaj pod Količino. Cena se spremeni skladno s številom izdelkov.
- X: če želite že izbrani izdelek odstraniti iz košarice kliknete na ''X'' za izdelkom.
- nazaj: če želite v košarico dodati nove izdelke in z nakupom nadaljevati kliknite na gumb ''nazaj''.
- Koda za popust: če ste prejeli kodo za popust jo vnesite v prazno polje zraven in kliknite ''Uporabi popust''.
- naprej: ko imate v košarici vse, kar želite kupiti, kliknete na gumb ''naprej''.
 
Korak 2 - Dostava in plačilo

V drugem koraku izberete vrsto dostave in plačila.
 
Za zaključek drugega koraka oddaje naročila kliknite gumb "naprej".
 
Korak 3 - Naslov
 
Izpolnite podatke o kupcu za dostavo. Naslov za dostavo se lahko razlikuje od vašega stalnega naslova. Tako lahko blago dostavimo na vaše delovno mesto, na začasno bivališče ali pa morda osebi, ki jo želite obdarovati.
 
Za zaključek oddaje naročila kliknite gumb "Pošlji naročilo".

Blago odposlano

 
Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo preko elektronske pošte v času dveh ur. Naročilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika.
 
V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo in preveri dobavljivost izdelka. V obljubljenem roku blago zapakira in ga odpošlje s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom. V primeru, da izdelka ni na zalogi uporabnika o tem obvesti.

NAČINI PLAČILA 

 
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila: 
- z gotovino dostavljalcu ob prevzemu
- z gotovino ob prevzemu v naši PE, na Kidričevi cesti 75, 4220 Škofja Loka
- z nakazilom na transakcijski račun FS ŠPORT d.o.o.

DOBAVNI ROK

 
Dobavni rok je naveden v opisu izdelka. Predvideni rok dostave za izdelke na zalogi je 2 do 3 delovne dni. Če izdelka ni na zalogi je rok dobave 5-10 dni oziroma v roku, ki je naveden v opisu izdelka. V primeru naročila izdelkov z različnim rokom dobave, bodo vsi izdelki poslani hkrati. 
 
Spletna trgovina www.insportline.si se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. V nasprotnem primeru vas bomo obvestili o dobavnem roku za naročene artikle in vam predstavili ostalo ponudbo.
 
Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije.
 
DOSTAVA & STROŠKI 
 
Dostavni stroški na območju Slovenije znašajo 4,90 EUR za znesek nakupa pod 100 EUR, v kolikor pa je znesek vašega nakupa višji od 100 EUR je dostava za vas brezplačna in bomo stroške dostave plačali mi. Ob naročilu izdelkov z različnim rokom dobave, velja brezplačna dostava le za dostavo vseh naročenih izdelkov hkrati. V kolikor želite, da se izdelki pošljejo ločeno, velja brezplačna dostava le za zadnjo pošiljko. 
 
Blago dostavljata dostavni službi GLS d.o.o. in DSV transport d.o.o., v dopoldanskem času. Transportna služba dostavi blago do vrat in ne namešča izdelkov.
 
Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. V primeru, da vas ob dostavi ni doma, lahko paket preusmerite na paketomat ali bližjo paketno trgovino.
 
Osebni prevzem
 
Osebni prevzem je možen v naši PE, na Kidričevi cesti 75 (stavba Gorenjska predilnice), 4220 Škofja Loka in sicer od ponedeljka do petka, med 8. in 14.30 uro.
 
Montaža in servis

Fitnes naprav običajno ni težko sestaviti, vendar v kolikor boste imeli težave, nas pokličite in se bomo dogovorili kako postopati. Za naročilo servisa izpolnite Servisni obrazec.   

VRAČILO BLAGA

Odstop od pogodbe

Kupec lahko v 14 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti skupaj z računom in v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 14 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec. Pakete poslane z odkupnino ne sprejemamo!

Podjetje lahko zadrži vračilo prejetega plačila do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.  
Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. 

Pomembnejši napotki za vračilo blaga:

 
- Ko vračate blago morate priložiti dopis, iz katerega je jasno razvidno, da odstopate od pogodbe. Priložite tudi kopijo računa.
- Naslov za pošiljanje blaga je FS ŠPORT d.o.o., Kidričeva cesta 75, 4220 Škofja Loka
- Prosimo da blago ustrezno pripravite za transport ter da neposredno na embalažo blaga ne lepite selotejpa ali poštnih spremnic.
- Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
 
Menjava blaga
 
V kolikor ste naročili neustrezen izdelek ga lahko zamenjate za drugega. V dopisu sporočite kateri model, velikost ali barvo želite in ga bomo zamenjali. Za vračilo blaga upoštevajte zgornje napotke za vračilo blago. 

Vračilo blaga za pravne osebe
 
Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).
 
Obravnava poškodovanih pošiljk 

V primeru, da je pošiljka ali blago fizično poškodovano, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.
 
Reklamacija  

V kolikor blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali blago kako drugače odstopa od kupčevega naročila, potem lahko kupec blago reklamira s Servisnim obrazcem ali nam to sporoči na info@insportline.si
 
Stvarna napaka
 
V primeru suma stvarne napake nas mora kupec o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te in na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku z naslednjim Poročilom. Kupec nam mora omogočiti pregled izdelka.
 
Napaka je stvarna kadar:
- artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
- artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
- artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
- je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.
 
Primernost artikla se preverja z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.
 
Pravico do uveljavljanja stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.
 
Garancija 

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. 
Garancijski rok za kardio naprave je eno leto. Za izbrane naprave nudimo garancijo dve leti. 
Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru veljajo enaka določila. 
Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.
 
Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.
 
PRITOŽBE IN SPORI
 
Spletna trgovina www.insportline.si spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.
 
V primeru težav se kupec s prodajalcem www.insportline.si lahko poveže preko telefonske številke 04 51 51 880 ali po elektronski pošti info@insportline.si. Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@insportline.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. www.insportline.si si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
 
Izvensodno reševanje potrošniških sporov
 
Skladno z zakonskimi normativi FS Šport d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.
 
www.insportline.si kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.
 
https://webgate.ec.europa.eu/odr/
 
Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov - ZIsRPS (Uradni list RS, št. 81/15), Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

POPUST ZA ZVESTOBO 

Nagrajujemo stranke za njihovo zvestobo. Vsi naši gostje lahko dobijo popust do 10%. Popust za zvestobo se izračuna glede na vašo skupno porabo v naši spletni trgovini. Torej, če ste pri nas kupili za 400 EUR, imate pri naslednjem nakupu pravico do popusta v višini 5%. Ta popust se pripiše tudi k akcijskim in drugim popustom! Vaš popust za zvestobo seveda lahko koristijo tudi vaši sorodniki, prijatelji in znanci. Potreben je le nakup z vašimi prijavnimi podatki (naslov za dostavo se lahko poljubno spremeni za vsako naročilo). Več boste kupili od nas, večji popust boste imeli. Nakup v fitnes trgovini inSPORTline se splača.

Pravila sistema zvestobe:

- znesek popusta se izračuna iz skupne porabe enega uporabnika (e-poštni naslov)
- cena izdelka se zniža za popust zvestobe po prijavi uporabnika
- znesek popusta se prišteje za porabo stranke na www.insportline.si v zadnjih 730 dneh
- popust zvestobe je dodaten, tj. dodan tudi posebnim popustom ali prodaji
- ta popust se samodejno uporablja samo za dejansko plačana in realizirana naročila
- za preklicana, nedokončana, neplačana naročila ali naročila, kjer je kupec blago vrnil, popust ne velja
- popust ne velja za nakupe v partnerskih trgovinah
- naročil iz različnih računov ni mogoče seštevati

Tabela popustov zvestobe:

Poraba                      Popust
50-99 EUR                1%
100-199 EUR            2%
200-299 EUR            3%
300-399 EUR            4%
400-999 EUR            5%
1.000-1.999 EUR      6%
2.000-2.999 EUR      7%
3.000-3.999 EUR      8%
4.000-4.999 EUR      9%
nad 5.000 EUR         10%  

Opomba: Upravljavec spletne trgovine si pridržuje pravico, da spremeni pogoje sistema zvestobe in zavrne popust zvestobe tudi brez navedbe razloga. Kuponov ali popustov pri prvem nakupu ni mogoče kombinirati s popustom zvestobe. Prav tako ni mogoče uporabiti več kot enega kupona za popust na naročilo ali kombinirati kakršnih koli popustov (sistem vedno uporablja višjega od možnih popustov).


VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini www.insportline.si je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. FS ŠPORT d.o.o. ali upravitelj spletne strani www.insportline.si ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.
 
Piškotki na www.insportline.si  

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo, ki je brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z  uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. 

PRAVNO OBVESTILO

 
Spletna trgovina www.insportline.si in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

ADMINISTRATIVNI PODATKI: 

 
FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o.
Hosta 13
4220 Škofja Loka

Davčna številka: 59389176
ID za DDV: SI59389176
Matična številka: 3674967
TRR: SI56 0312 8100 0882 364
 
Poslovna enota: Kidričeva cesta 75
4220 Škofja Loka
Slovenija
 

Podjetje FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o., je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju, številka vpisa: 2009/35805.

Akcije in novice po e-pošti