K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Fitnes oprema

inSPORTline je eden večjih prodajalcev fitnes opreme, trenažerjev in pripomočkov za vadbo. V ponudbi so predvsem trenažerji z elektronskim in ročnim nadzorom obremenitve,...
inSPORTline je eden večjih prodajalcev fitnes opreme, trenažerjev in pripomočkov za vadbo. V ponudbi so predvsem trenažerji z elektronskim in ročnim nadzorom obremenitve, naprave za moč, manjše fitnes naprave za vse starostne kategorije, in sicer za domačo, klubsko in profesionalno (komercialno) uporabo. 

Paleta izdelkov vključuje tudi masažne in sprostitvene stole, ležalnike in dodatkePri nas lahko izbirate med fotelji z različnimi funkcijami in programi, masažnimi ležišči in stoli z vsemi praktičnimi dodatki, ki jih lahko uporabljate tako doma kot v masažnem salonu.

Ponudba inSPORTline vključuje tudi izdelke oziroma komplete za trening moči in vzdržljivosti, hujšanje, izboljšanje kondicije, pa tudi za vadbe z lastno težo in druge discipline. Pozabili nismo niti na jogo in pilates, raztezanje mišic, regeneracijo in okrevanje.
Fitnes oprema

Zakaj kupiti pri nas?

Akcije in novice po e-pošti