Domov > Zakaj kupovati na inSPORTline.si?

Zakaj kupovati na inSPORTline.si?

Mi smo proizvajalci

Smo zastopniki in dobavitelji blagovne znamke inSPORTline. Večino izdelkov imamo v naših skladiščih in jih pošljemo isti ali naslednji dan od naročila, ostale pa dobavimo predvidoma v 5-10 dneh od naročila. Nobeno drugo podjetje Vam jih ne bo dobavilo tako hitro kot mi. Vaše zadovoljstvo z našo blagovno znamko je naš cilj. Zato ste lahko prepričani, da se bomo potrudili maksimalno!

Kakovost izdelkov

Kakovost in varnost naših izdelkov je potrdilo na tisoče uporabnikov povsod po svetu, kjer se naši izdelki prodajajo. Poleg tega so vsi naši izdelki testirani za kakovost in varnost po najvišjih evropskih standardih.

Brezplačna in hitra dostava

Za vse izdelke v skupni vrednosti nad 100 EUR nudimo brezplačno dostavo. Naše cene so zato dokončne in po zaslugi velikega skladišča je odprema izdelkov na zalogi običajno v 24 urah oz. najkasneje v 2-3 delovnih dneh od naročila. Za izdelke, ki jih ni na zalogi velja rok dobave naveden v opisu izdelka.

Montaža in servis

Za izbrane naprave in večjo količino vam nudimo tudi brezplačno montažo (po dogovru). Cenejše naprave običajno ni težko sestaviti, vendar v kolikor boste imeli težave, nas pokličite. 

Za naročilo servisa izpolnite Servisno poročilo.

Menjava velikosti

Če velikost naročenega izdelka ni pravilna, pošljite izdelek nazaj k nam in poslali vam bomo pravo velikost. 

Pogoj je, da je vrnjeno blago zapakirano v originalni embalaži, ne sme kazati znakov uporabe, mora biti nepoškodovano in v celoti. Blago vrnite na naslov: FS ŠPORT d.o.o., Kidričeva cesta 75, 4220 Škofja Loka, skupaj s spremnim dopisom in kopijo računa.

Stroške vračila in ponovnega pošiljanja vedno krije kupec, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. 

Popust za zvestobo 

Nagrajujemo stranke za njihovo zvestobo. Vsi naši zvesti kupci lahko dobijo popust do 10%. Popust za zvestobo se izračuna glede na vašo skupno porabo v naši spletni trgovini. Torej, če ste pri nas kupili za 400 EUR, imate pri naslednjem nakupu pravico do popusta v višini 5%. Ta popust se pripiše tudi k akcijskim in drugim popustom! Vaš popust za zvestobo seveda lahko koristijo tudi vaši sorodniki, prijatelji in znanci. Pred nakupom se je potrebno le prijaviti z vašimi prijavnimi podatki (naslov za dostavo se lahko poljubno spremeni za vsako naročilo). Več boste kupili pri nas, večji popust boste imeli.
Nakup v fitnes trgovini inSPORTline se splača.

Tabela popustov zvestobe:

Poraba                      Popust
50-99 EUR                1%
100-199 EUR            2%
200-299 EUR            3%
300-399 EUR            4%
400-999 EUR            5%
1.000-1.999 EUR      6%
2.000-2.999 EUR      7%
3.000-3.999 EUR      8%
4.000-4.999 EUR      9%
nad 5.000 EUR         10%

Opomba: skrbnik trgovine si pridržuje pravico, da spremeni pogoje zvestobe.

Preverjeno od kupcev 

Več kot 90% naših strank priporoča našo spletno trgovino svojim prijateljem. Zaupajte priporočilom strank, ki so kupile od nas.