K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Smo zastopniki

Naša prioriteta je prodaja izdelkov lastnih blagovnih znamk. Ne zanašamo se le na visoko kakovost, ampak tudi na storitve, ki jih nudimo. Zato lahko izkoristite podaljšane garancije, strokovne storitve, popuste za zvestobo in mnoge druge. Naš cilj je zadovoljna stranka, zato se ji trudimo ustreči v vseh smereh. 

Kakovost izdelkov

Kakovost in varnost naših izdelkov potrjuje na tisoče uporabnikov ne samo v Sloveniji, temveč skoraj po vsej Evropi, kjer se naši izdelki prodajajo. Poleg tega so vsi naši izdelki testirani po najstrožjih evropskih standardih. Lahko ste prepričani o kakovosti in varnosti.

Hitra dostava

Pomembna nam je hitrost, zato naročila izdelkov iz zaloge dostavimo v 24 urah (povprečna hitrost dostave je 1,5 dni). Osredotočite se na nakupovanje in pozabite na prevoz. 

Montaža in servis

Za izbrane naprave vam nudimo brezplačno montažo v našem servisu in dostavo sestavljene na vaš dom. Cenejše naprave običajno ni težko sestaviti, vendar v kolikor boste imeli težave, nas lahko pokličete. Naši profesionalni monterji vam bodo svetovali, kako uporabljati in vzdrževati napravo, da bo le ta dobro in dolgo delovala. 

Za naročilo servisa izpolnite Servisni obrazec

Menjava velikosti

Če velikost naročenega izdelka ni pravilna, pošljite izdelek nazaj k nam in poslali vam bomo pravo velikost. 

Pogoj je, da je vrnjeno blago zapakirano v originalni embalaži, ne sme kazati znakov uporabe, mora biti nepoškodovano in v celoti. Blago vrnite na naslov: FS ŠPORT d.o.o., Kidričeva cesta 75, 4220 Škofja Loka, skupaj s spremnim dopisom in kopijo računa.

Stroške vračila krije kupec, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. 

Popust za zvestobo 

Nagrajujemo stranke za njihovo zvestobo. Vse naše stranke lahko dobijo popust do 10%. Popust za zvestobo se izračuna glede na vašo skupno porabo v naši spletni trgovini. Torej, če ste pri nas kupili za 400 EUR, imate pri naslednjem nakupu pravico do popusta v višini 5%. Ta popust se pripiše tudi k akcijskim in drugim popustom! Vaš popust za zvestobo seveda lahko koristijo tudi vaši sorodniki, prijatelji in znanci. Potreben je le nakup z vašimi prijavnimi podatki (naslov za dostavo se lahko poljubno spremeni za vsako naročilo). Več boste kupili od nas, večji popust boste imeli. Nakup v fitnes trgovini inSPORTline se splača.

Pravila sistema zvestobe:

- znesek popusta se izračuna iz skupne porabe enega uporabnika (e-poštni naslov)
- cena izdelka se zniža za popust zvestobe po prijavi uporabnika
- znesek popusta se prišteje za porabo stranke na www.insportline.si v zadnjih 730 dneh
- popust zvestobe je dodaten, tj. dodan tudi posebnim popustom ali prodaji
- ta popust se samodejno uporablja samo za dejansko plačana in realizirana naročila
- za preklicana, nedokončana, neplačana naročila ali naročila, kjer je kupec blago vrnil, popust ne velja
- popust ne velja za nakupe v partnerskih trgovinah
- naročil iz različnih računov ni mogoče seštevati

Tabela popustov zvestobe:

Poraba                      Popust
50-99 EUR                1%
100-199 EUR            2%
200-299 EUR            3%
300-399 EUR            4%
400-999 EUR            5%
1.000-1.999 EUR      6%
2.000-2.999 EUR      7%
3.000-3.999 EUR      8%
4.000-4.999 EUR      9%
nad 5.000 EUR         10%  

Opomba: Upravljavec spletne trgovine si pridržuje pravico, da spremeni pogoje sistema zvestobe in zavrne popust zvestobe tudi brez navedbe razloga. Kuponov ali popustov pri prvem nakupu ni mogoče kombinirati s popustom zvestobe. Prav tako ni mogoče uporabiti več kot enega kupona za popust na naročilo ali kombinirati kakršnih koli popustov (sistem vedno uporablja višjega od možnih popustov).

Preverjeno od kupcev 

Več kot 90% naših strank priporoča našo spletno trgovino svojim prijateljem. Zaupajte priporočilom strank, ki so kupile od nas.

 

Akcije in novice po e-pošti