Fitnes>Trening za moč>Oprema za vadbo>Ojačevalci in elastike>Posilovací smyčky > Elastični trak inSPORTline Hiplop S (Koda izdelka: 21694)

Elastični trak inSPORTline Hiplop S

Tekstilni uporni trak, lahka obremenitev, nedrseči trakovi na notranji strani, omogočajo učinkovito vadbo, pomaga krepiti stegenske mišice in mišice rok.

Tekstilni uporni trak, lahka obremenitev, nedrseči trakovi na notranji strani, omogočajo učinkovito vadbo, pomaga krepiti stegenske mišice in mišice rok. Več »

Dostopnost:
TRENUTNA ZALOGA
Cena:
7,90 € z DDV
Cena brez DDV:
6,48 €
Prvotna cena:
8,60 €
- Privarčujte 0,70 € (8%)
Popust zvestobe:

Priporočamo nakup

  • Opis
  • Parametri
  • Možnosti (8)

Elastični trak inSPORTline Hiplop S

Elastični trak inSPORTline Hiplop S je priročen vadbeni pripomoček za krepitev mišic stegen in rok. Vadba z dodatnim uporom je veliko težja, kot se morda zdi. Vse, kar morate storiti, je, da noge ali roke položite skozi pas in z njim otežite počepe ali sklece ter tako naredite vaje težje in bolj učinkovite. Poleg tega ga lahko uporabljate tudi skupaj z drugo vadbeno opremo, kot so uteži. Gumijasti, nedrseči trakovi na notranji strani bodo poskrbeli, da bo trak med vadbo ostal na svojem mestu.

Ker elastični trak inSPORTline Hiplop S zagotavlja nizek upor, je primeren za začetnike ali manj zahtevno vadbo. Z njim lahko krepite stegna, gležnje, boke, zadnjico, roke in ramena. Nenazadnje pa elastični trak inSPORTline Hiplop S ne zavzame skoraj nič prostora, zato ga lahko ves čas nosite s seboj.Tehnični opis:

-Učinkovit pripomoček za vadbo
-Širok tekstilni pas za trening z uporom
-Pomaga pri krepitvi stegenskih mišic, zadnjice, gležnjev, bokov, ramen in rok
-Trakovi proti zdrsu na notranji strani
-Odpornost: 13 kg
-Material: najlon, šivi iz lateksa, silikon
-Dolžina: 60 cm
-Širina: 6 cm
-Debelina: 2 mm
-Teža: 30 g

Elastični trak inSPORTline Hiplop S - Parametri izdelka

Odpor (elastike)
13 kg
Obvod
60 cm
Šířka
6 cm
Debelina
2 mm
Material
Nylon, Silikon, Latexové švy
Dolžina
30 cm

Elastični trak inSPORTline Hiplop S je vključen v naslednjih kategorijah: