K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Masažni pripomoček za obraz in oči inSPORTline Vick

3D masažer za obraz, ki lahko naredi čudeže za vašo kožo. Primeren predvsem za obraz in manjše mišice. Več


E-shop: 7-10 dni

17,60 €

z DDV

Deli Cena

Priporočamo nakup

opis

Masažni aparat za obraz inSPORTline Vick bo postal vaš nepogrešljiv pomočnik. Čeprav se na prvi pogled morda ne zdi tako, znata dve vzorčasti okrogli glavi pravilno zmasirati kožo in tako sprostiti ne le mišice, ampak tudi um. Dve glavi 3D rollerja se prisesata kožo in masirata mišice pod njo . Zaradi tega so mišice sproščene in tkiva prekrvljena. Hkrati pritiskanje/vlečenje navzgor dvigne konture obraza. Končni del pripomočka, ki je ploščat, lahko uporabite za masažo okoli oči. Poleg tega se lahko uporablja tudi za nanašanje kozmetičnih izdelkov, ki preprečujejo prenos bakterij z rok na kremo za obraz ali druge kozmetične izdelke. Z redno masažo lahko med drugim dosežemo bolj čvrsto kožo in blažjo oteklino.

Telo valjčka je izdelano iz visokokakovostne cinkove zlitine, medtem ko so masažne glave izdelane iz trpežnega ABS . Čeprav je ohišje izdelano iz kovine, je naprava izjemno lahka (tehta le 52 gramov). Ker je naprava vodoodporna , lahko uživate v sproščujoči masaži, tudi če se tuširate ali savnate. Zaradi svoje konstrukcije je naprava Vick primerna za masažo majhnih mišic obraza in vratu . Naprava je vodoodporna , tako da lahko med kopanjem ali savnanjem uživate v prijetni masaži. Čudovit eleganten dizajn je le taka namišljena češnja na torti. Ko boste enkrat odkrili čarobnost naših masažnih naprav, se ne boste več želeli ustaviti!

Kako uporabiti:

Na kožo nanesite olje, kremo ali drug kozmetični izdelek in ga temeljito podrgnite z dlanmi. Ne pritiskajte preveč na valj , masaža naj bi bila prijetna! Če želite začeti z masažo obraza, masirajte od sredine brade in se pomaknite na čeljust do ušesa . Prepričajte se, da valj vedno premikate navzgor. Nato lahko nadaljujete do ustnic, kjer le prekrižate ustnice od desne proti levi. Nato položite valj z eno masažno glavo na kotiček ust, druga pa naj sega do roba nosu. Tukaj spet masirajte do ušesa tako, da povlečete ličnico. Pri predelu pod očmi poskusite spremeniti masažni pritisk od nosu do ušesa. Spet sledite pravilu "navzgor". Masirajte območje obrvi s pritiskom na dnu nosu. Kot zadnji korak bodite pozorni na čelo, ki je pogosto problematičen del zaradi večjega nastajanja znoja in posledično mašenja por. Začnite masirati čelo od dna nosu navzgor. Lahko potegnete nazaj do dna nosu. Nadaljujte tako do stranic čela. Po masaži očistite glave s kozmetično brisačo.

Na enak način lahko masirate katerikoli del telesa, na primer trapezasto mišico, vrat ali roke.

Naš nasvet: Pri pritiskanju poskušajte pripomoček držati bolj pravokotno na kožo, in obratno, pri vlečenju aparat skoraj položite na kožo.


Tehnični opis:

  • Kompakten masažni pripomoček
  • Enostaven za uporabo
  • Neboleča, a intenzivna masaža obraznih mišic
  • Primerno za majhne mišice – obraz
  • Poveča učinkovitost kozmetičnih izdelkov
  • Zmanjša gube in nepravilnosti na koži
  • Lajša kolobarje pod očmi in zabuhlost
  • Sprosti tako telo kot duha
  • Eleganten dizajn
  • Lahka
  • Dimenzije: D 15 x Š 4 x V 2,5 cm
  • Teža: 53 g
  • Material: ABS + cinkova zlitina

 
Spremljanje cene izdelka