K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni trikolesni skiro Baichen Kocunar

Zložljiv skiro za enostavno upravljanje s 3 masivnimi kolesi, nastavljivim sedežem in nakupovalno košaro! Idealno za osebe z omejeno mobilnostjo. Več


1 407,20 €

z DDV

Deli Cena

opis

Kompakten in enostaven za upravljanje mobilni skuter za vsakogar, ki se želi peljati. Trikolesni skuter Baichen Kocunar predstavlja dostojen in zabaven način premikanja po mestu. Z dosegom razdalje do 20 km z enim polnjenjem vam omogoča, da se premikate po svoji soseski in se celo odpravite v trgovino ter opravite nekaj nakupov. Svoje (nakupovalne) vrečke lahko odložite v sprednjo košaro .

Vendar pa skuter ni primeren samo za uporabo na prostem. S trdnimi, 8" kolesi se lahko spopade tudi s tlemi in preprogami v vašem stanovanju. In ker so samo trije, je skuter še lažje nadzorovati in obračati . Trikolesni skuter Baichen Kocunar je zaradi širokega nabora možnosti prilagajanja primeren predvsem za starejše in gibalno ovirane osebe.

100 % dostop brez ovir

Ker je bil skuter zasnovan posebej za osebe z omejeno mobilnostjo, ne boste imeli težav pri vstopu nanj. Sedež lahko celo zasukate vstran in vanj sedite kot na stol. Tudi naslonjala za roke vas ne bodo motila – če jih ne želite uporabljati, jih obrnite navzgor. Poleg tega lahko pri sestavljanju skuterja določite tudi njihovo zračnost. Morda boste cenili tudi dolgo oporo za noge (68 cm) in po višini nastavljiv sedež (47 – 54,6 cm), ki zagotavlja vrhunsko udobje.

Vsakdo ga lahko uporablja

Ker ima ta skuter tri kolesa , bo ostal stabilen tudi na neravnem terenu. Še več, kolesa so izredno trdna, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi vam počila guma. Samo upravljanje je res intuitivno – vse kar morate storiti je, da obrnete ključ za vžig, nastavite hitrost in pripravljeni ste! Z največjo hitrostjo 6 km/h ta skuter ponuja vožnjo brez stresa, ki vključuje malo ali nič zaviranja. Smer spreminjate z vrtenjem krmila, zaradi česar je ta skiro primeren za uporabnike invalidskih vozičkov.

Enostaven za prenašanje

Če želite skuter vzeti s seboj na dopust, ne potrebujete dodatnega prostora za shranjevanje – potrebujete le prtljažnik vašega avtomobila. Skuter je mogoče razstaviti na 4 ločene dele , od katerih največji tehta 13 kg. Sedež in krmilo je mogoče zložiti . Tako lahko skuter enostavno premikate z enega mesta na drugega brez prevelikega truda. Na zadnji strani skuterja je vzvod , ki omogoča drugi osebi, da ga ročno upravlja.

Prilagoditve, ki vam bodo prišle prav

Skuter ni primeren samo za prevoz od točke A do točke B – z njim se lahko odpravite tudi po nakupih. Praktična kovinska košara spredaj je dovolj velika, da vanjo spravite nahrbtnik, torbico ali nakupovalno torbo. Električna hupa in sprednje luči bodo varovale vas in vse druge, ko se boste vozili po pločniku.

Ključne funkcije:

  • Po višini nastavljiv sedež
  • Vrtljiv sedež za lažje vstopanje in sestopanje
  • 3 trdna kolesa, ki ne puščajo sledi drsenja na tleh
  • Intuitivno upravljanje
  • Ročica tempomata – omogoča nastavitev hitrosti
  • Nastavljiv odmik naslona za roke
  • Ključ za vžig
  • Odstranljiva košara
  • Lahko se razstavi na 4 ločene dele in prenaša v prtljažniku avtomobila (najtežji del tehta 13 kg)
  • Nadzor: nastavitev hitrosti, indikator stanja baterije, električna hupa, sprednje luči

Tehnični opis:

Največja razdalja

20 km

Omejitev teže

120 kg

Vozi

24V/180W

Baterija

2x 12V, svinčeni akumulator, baterijski modul je odstranljiv

Polnilec

2 A

najvišja hitrost

6 km/h

Največji naklon

Zavore

električne

Rekuperacija

ja

Velikost kolesa

8" (19 cm)

Dimenzije

94 x 50 x 84 cm

Dimenzije sedeža

D 43 x Š 37 cm

Višina sedeža od tal

47 – 54,6 cm

Oddaljenost naslona za roke od sedeža

17,1 cm

Višina naslonjala

33 cm

Dolžina opore za noge

68,5 cm

Svetla višina

4 cm

Polmer obračanja

80 mm

Največja dolžina zavorne poti

1.500 mm

Utež

38 kg


 

Parametri izdelka

Nosilnost 120 kg
Največji doseg 20 km
Največja hitrost 6 km/h
Največji vzpon 9 °
Dolžina 94 cm
Širina 50 cm
Višina 84 cm
Teža 38 kg

Možnosti

Spremljanje dostopnosti izdelka

Oprostite, izdelek ni več del naše ponudbe