K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro W-TEC Lambreto Max III 700W 10"

Neverjeten e-skiro z robustnim okvirjem, sprednjim in zadnjim vzmetenjem, izjemno zmogljivim pogonom, največjo hitrostjo 35 km/h in dosegom do 50 km! Več

  • Brezplačna dostava

E-shop: 7-10 dni

899,90 €

z DDV

Deli Cena

Ob nakupu prejmete

  • Blago vam bomo dostavili popolnoma brezplačno.

opis

E-skiro W-TEC Lambreto Max II 700 W 10"s trdnim okvirjem in sodobnim dizajnom bo pritegnil vašo pozornost! Zahvaljujoč zmogljivi Li-Ion 15Ah 48V bateriji se skiro ponaša z neverjetnim dosegom, zato je idealen za vsakodnevne vožnje na delo - še posebej, če živite na obrobju in delate v središču mesta. Poleg tega ima skiro izjemno zmogljiv 700W pogon, kar pomeni, da bodo strme ceste prava mala malica. Ta skiro z dosegom do 50 km zagotavlja nemoteno in udobno vožnjo.

Sprednje in zadnje vzmetenje

Kombinacija hitrosti in okretnosti, 10-palčna napihljiva kolesa ter prefinjeno sprednje in zadnje vzmetenje se bodo spopadli z neravninami na cesti. Dve kolutni zavori bosta poskrbeli za vašo varnost, blatniki pa omogočajo udobno vožnjo v dežju.

Zložljiv okvir

Zahvaljujoč preprostemu mehanizmu za zlaganje se okvir skiroja v trenutku zloži v kompaktno velikost. Skiro ponuja štiri načine hitrosti in največjo hitrost 35 km/h. Disk zavore, visokokakovostna luč z dolgim dosegom in nedrseči ročaji zagotavljajo varnost in udobje tudi na daljših vožnjah.

Veliko drugih neverjetnih funkcij

E-skiro W-TEC Lambreto Max se ponaša s 700W električnim pogonom, ki ponuja štiri načine hitrosti in vam omogoča, da vozite tako hitro, kot želite. Tu je še izjemno praktičen tempomat, ki se po nekaj sekundah samodejno vklopi in vzdržuje želeno hitrost. Na zaslonu na krmilu, ki je dobro berljiv tako na neposredni sončni svetlobi kot ponoči, lahko spremljate vse pomembne informacije, kot sta stanje baterije ali trenutni način hitrosti. Svoji razdalji lahko sledite tudi v aplikaciji, prek katere lahko skiro sinhronizirate s pametnim telefonom.

Li-Ion baterija se do polne zmogljivosti napolni v približno 6 urah. Vse, kar morate storiti, je, da prenosni napajalnik priključite v 220-voltno vtičnico. Baterija z enim polnjenjem zdrži do 50 km . Zato vam je med krajšimi potovanji ni treba polniti. Zahvaljujoč kontrolnim lučkam LED na zaslonu lahko vidite, koliko baterije je še na voljo. Če se baterija izprazni, lahko skiro premaknete naprej tako, da ga odrinete od tal (tj. motorja ni treba vklopiti).


Tehnični opis:

Material okvirja

aluminijeva zlitina

Moč motorja

700 W

Vrsta motorja

Brezkrtačni

Največja hitrost

35 km/h

Načini hitrosti

6/20/25/35 km/h

Baterija

Li-Ion 15 Ah, 48 V

Doseg z enim polnjenjem

Do 50 km

Čas polnjenja do polne zmogljivosti

Približno 6-7 ur

Zavore

Disk

Pnevmatike

Sprednje in zadnje napihljive

Velikost pnevmatik

10" (25,4 cm)

Višina krova (zgoraj)

18 cm

Višina krova (spodaj)

9 cm

Višina krmila

118,5 cm (od tal)

Širina krmila

59 cm

Luči

Spredaj in zadaj, samodejna zavorna luč

Dimenzije

119 x 59 x 123 cm

Zložene mere

119 x 59 x 56 cm

Najmanjša priporočena višina uporabnika

150 cm

Omejitev teže

120 kg

Teža

20 kg

Dodatna oprema

Zložljivi mehanizem, sprednje in zadnje vzmetenje, stojalo, zaslon, ki prikazuje stanje baterije in trenutni način hitrosti, tempomat, blatniki, zvonec


 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 120 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 150 cm
Kapaciteta baterije 15000 mAh
Območje 50 km
Maksimalna hitrost 35 km/h
Maksimalni naklon 15 °
Teža 20 kg
Moč motorja 700 W
Velikost koles 10"
Zavore disk
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1230 x 590 x 1190 mm
Tip koles napihljiva
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne
Sedež ne

Možnosti

Spremljanje cene izdelka