K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Gumirane Ketlebel PU uteži

Gumirane inSPORTline Ketlebel PU uteži so nedvomno eden najboljših pripomočkov za celovit trening celega telesa. Vadba s Ketlebeli temelji na naravnih gibih telesa,...

Gumirane inSPORTline Ketlebel PU uteži so nedvomno eden najboljših pripomočkov za celovit trening celega telesa. Vadba s Ketlebeli temelji na naravnih gibih telesa, ki razvijajo moč, izboljšujejo prožnost in gibljivost. V nasprotju z izoliranimi vajami lahko vključite več mišičnih skupin hkrati in tako dosežete želeni uspeh pri zmanjševanju telesne teže, izboljšanju funkcionalne moči, koordinaciji gibanja ali eksplozivnosti.

Gumirane uteži inSPORTline Ketlebel PU so sodobno obdelane ketlebel uteži s poliuretansko površinsko obdelavo, ki je odporna na znoj in obrabo. Na prvi pogled vas bodo uteži očarale s svojim futurističnim dizajnom s kristalnimi linijami. Kromiran in ergonomsko oblikovan ročaj zagotavlja zelo udoben oprijem z dovolj prostora tudi za pritrditev z dvema rokama. Spodnja ravna stran ketlebela zagotavlja udobno in stabilno shranjevanje. Prav tako boste zagotovo cenili izrazite oznake teže v kilogramih in funtih na utežeh. Ketlebel je primeren za vse telovadnice in za domačo uporabo.

Zakaj kupiti pri nas?

Akcije in novice po e-pošti