K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Serija kardio naprav inCondi

Vsi poznamo klasične kardio naprave, kot so eliptični trenažer, tekalna steza, veslaška naprava ali sobno kolo, vendar vam ponujamo revolucionarno novost, ki te naprave naredi za nekaj več. Spoznajte linijo inCondi!

Serija kardio naprav inCondi
Serija kardio naprav inCondi

Kaj je inCondi?


Izdelki z oznako inCondi so kardio naprave, ki jih je mogoče povezati z mobilnim telefonom ali tablico. Povezovanje poteka na podlagi bluetooth sprejemnika, ki ga ima vsaka naprava vgrajenega v krmilno konzolo. Naknadno je dovolj, da na tablico ali telefon naložite aplikacijo iConsole+ Training - za Android 5.0 in novejše ali iOS 10.0 in višje - ali drugo (odvisno od konkretne naprave) in že lahko začnete z vadbo. Zahvaljujoč tem posebnim aplikacijam gre vadba v povsem novo smer.

 

 Glavne prednosti inCondi in aplikacije iConsole+ Training


Poleg standardnih funkcij, kot so profili obremenitve proge ali ročni programi, je mogoče v aplikaciji iConsole+ Training nastaviti prave poti prek Google Maps. Tečete lahko virtualno v Alpah, na ulicah Pariza, na plažah Miamija in drugih svetovnih prestolnicah ali zanimivih krajih po svetu. Naprave hkrati sledijo višinski razliki, na katero vpliva avtomatska sprememba obremenitve. Zahvaljujoč temu je dosežen še večji realizem. Med vadbo lahko preklapljate med tremi vrstami zemljevidov, vključno z resničnimi slikami iz Google Street View. Zahvaljujoč temu lahko raziskujete svet iz udobja svojega doma in hkrati naredite nekaj za svoje telo.

glavni meni klasični zemljevid satelitska slika zemljevida iz Google Street View

Med vadbo so seveda lahko prikazane najpomembnejše informacije o vadbi, vključno s trenutno hitrostjo, prevoženo ali pretečeno razdaljo, višino terena ali čas, porabljen na cesti. Svoje najljubše skladbe lahko shranite in jih preprosto znova izberete med drugimi vajami. Na koncu se izpiše statistika o vadbi, ki se samodejno shrani. Rezultate lahko nato primerjate ali delite na družbenih omrežjih.

Nekatere naprave namesto iConsole+ Training podpirajo druge aplikacije, kot so Kinomap, Zwift, FitShow in druge, ki se razlikujejo po funkcionalnosti. Specifično združljivost najdete v opisu posameznih naprav.

 Druge pametne funkcije inCondi


Vse naprave z oznako inCondi ponujajo tudi vrsto drugih uporabnih programov. Med pomembnejšimi je program HRC (Heart Rate Control), ki prilagaja obremenitev optimalnemu srčnemu utripu. Če med vadbo vzdržujemo utrip na optimalnem srčnem utripu, je vadba veliko bolj učinkovita. Drug uporaben in priljubljen program je Body Fat Test, ki lahko določi vsebnost maščobe v vašem telesu (ITM). Rezultate lahko tako primerjate ne le na podlagi statistike, temveč tudi na podlagi razvoja vašega telesa. Nenazadnje so tu tudi klasični prednastavljeni programi oziroma uporabniški programi.


Opomba: druge aplikacije, ki se uporabljajo z nekaterimi modeli serije inCondi, se lahko razlikujejo po funkcionalnosti. Podrobnejše informacije najdete v opisu posameznih modelov

Sorodne kategorije

Podobni izdelki

Akcije in novice po e-pošti