Šport>Električni skiroji > Električni skiro inSPORTline Voltero (Koda izdelka: 18518)

Električni skiro inSPORTline Voltero

Visoko zmogljiva baterija za dolge razdalje, robustna zložljiva struktura, primerna za cestni promet, močan električni motor, napihljiva kolesa, številne varnostne funkcije, primerna za odrasle in otroke, stare 10 let ali več.

Oprostite, izdelek ni več del naše ponudbe

Visoko zmogljiva baterija za dolge razdalje, robustna zložljiva struktura, primerna za cestni promet, močan električni motor, napihljiva kolesa, številne varnostne funkcije, primerna za odrasle in otroke, stare 10 let ali več. Več »

Dostopnost:
Eshop
Cena:
1 193,70 € z DDV
Cena brez DDV:
978,44 €
Prvotna cena:
1 399,90 €
- Privarčujte 206,20 € (15%)
Popust zvestobe:

Priporočamo nakup

  • Opis
  • Parametri
  • Možnosti (8)

Električni skiro inSPORTline Voltero

Električni skiro inSPORTline Voltero je eden najboljših e-skirojev na trgu. Maksimalna hitrost 25 km/h omogoča skiroju, da je primeren za cestni promet. Močan 600 W motor omogoča osupljivo pospeševanje. S 1300 vrtljaji je ta skiro "asfaltni riper". Motor brez krtačk je nameščen v zadnjem kolesu in ga ni potrebno vzdrževati. Z omejitvijo teže 100 kg, ceste s 10-odstotnim nagibom za ta skiro ne bodo problem, zaradi česar je primeren za vožnjo navzgor. Električni skiro inSPORTline Voltero je idealen ne le za vožnjo do službe / šole, ampak tudi za rekreativno vožnjo in vse vrste potovanj. Čeprav je močan, tehta samo 20,5 kg (zahvaljujoč lahkemu aluminijastemu okvirju). Poleg tega lahko skiro zložite v najkrajšem možnem času, kar omogoča enostavno prenašanje in / ali shranjevanje.

26Ah litijeva baterija omogoča 80-kilometrsko razdaljo z enim polnjenjem (baterija se napolni s polno zmogljivostjo v 5 do 8 urah). Zato lahko skiro uporabite več kot enkrat, preden boste morali baterijo ponovno napolniti. Poleg tega lahko skiro uporabite tudi, če je baterija prazna. Baterija vas ne bo motila med vožnjo. Z lahkoto ga lahko napolnite s kompaktnim polnilnikom, ki ga lahko vzamete povsod.

S svojo nastavljivo višino krmila (84 - 115 cm) je Električni skiro inSPORTline Voltero primeren tako za otroke (10+) kot tudi za odrasle. Barvni zaslon, ki je preprost za branje, vam omogoča, da spremljate vse pomembne informacije, kot so trenutna hitrost, stanje baterije, trenutna razdalja, celotna prevožena razdalja in čas. Poleg tega ima zaslon tudi USB vhod, ki ga lahko uporabite za polnjenje vašega mobilnega telefona.

Električni skiro inSPORTline Voltero ima vrhunske funkcije. Kombinacija 10-palčnih koles z visoko kakovostnimi pnevmatikami in vzmetenjem omogoča nemoteno vožnjo in zagotavlja odlične vozne lastnosti. Dve zanesljivi kolutni zavori bosta poskrbeli za varnost tudi pri visokih hitrostih. Osvetlitev je še en varnostni element. Poleg akumulatorskih sprednjih in zadnjih luči ima Električni skiro inSPORTline Voltero tudi zavorno luč, ki se prižge, ko je zavora aktivirana. Poleg tega lahko s pomočjo zadnjih luči signalizirate spremembo smeri. Morda boste cenili tudi glasen zvok trobila. Oba blatnika bosta dobrodošla v slabem vremenu, medtem ko bo velika stopalna površina omogočala udobje na daljših potovanjih. Široki ročaji z ergonomskimi, mehkimi ročaji iz pene zagotavljajo dodatno udobje.

Ta modni skiro je primeren za vse vrste potovanj, pa tudi za rekreativno in hitro vožnjo. Je idealen za odrasle in otroke.


Opozorilo: Baterijo hranite na suhem mestu in stran od svetlobe, pri sobni temperaturi med 10°C in 20°C. Preden baterijo shranite za dlje časa jo napolnite do polne kapacitete. Postopek ponovite vsak mesec.

Električni skiro inSPORTline Voltero - Parametri izdelka

Maximalna nosilnost
150 kg
Najmanjša priporočena višina kolesarja
150 cm
Baterije
26Ah / 52V, Li-Ion
Območje
80
Maksimalna hitrost
45 km/h
Teža
20.50 kg
Moč motorja
600 W
Velikost koles
10"
Zavore
kotoučové
Upravljanje
páčka na řídítkách
Dimenzije
1100 x 560 x 1200 mm
Tip koles
napihljiva
Tip motorja
polnjenje
Lokacija motorja
v zadnjem kolesu
Rekuperacija
ne

Električni skiro inSPORTline Voltero je vključen v naslednjih kategorijah: