K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro inSPORTline Voltero

Visoko zmogljiva baterija za dolge razdalje, robustna zložljiva struktura, primerna za cestni promet, močan električni motor, napihljiva kolesa, številne varnostne funkcije, primerna za odrasle in otroke, stare 10 let ali več. Več


1 253,40 €

1 469,60 € z DDV

-15%

Privarčujte 216,20 €

Vaš popust za zvestobo 0%

Deli Cena

Priporočamo nakup

opis

Električni skiro inSPORTline Voltero je eden najboljših e-skirojev na trgu. Maksimalna hitrost 25 km/h omogoča skiroju, da je primeren za cestni promet. Močan 600 W motor omogoča osupljivo pospeševanje. S 1300 vrtljaji je ta skiro "asfaltni riper". Motor brez krtačk je nameščen v zadnjem kolesu in ga ni potrebno vzdrževati. Z omejitvijo teže 100 kg, ceste s 10-odstotnim nagibom za ta skiro ne bodo problem, zaradi česar je primeren za vožnjo navzgor. Električni skiro inSPORTline Voltero je idealen ne le za vožnjo do službe / šole, ampak tudi za rekreativno vožnjo in vse vrste potovanj. Čeprav je močan, tehta samo 20,5 kg (zahvaljujoč lahkemu aluminijastemu okvirju). Poleg tega lahko skiro zložite v najkrajšem možnem času, kar omogoča enostavno prenašanje in / ali shranjevanje.

26Ah litijeva baterija omogoča 80-kilometrsko razdaljo z enim polnjenjem (baterija se napolni s polno zmogljivostjo v 5 do 8 urah). Zato lahko skiro uporabite več kot enkrat, preden boste morali baterijo ponovno napolniti. Poleg tega lahko skiro uporabite tudi, če je baterija prazna. Baterija vas ne bo motila med vožnjo. Z lahkoto ga lahko napolnite s kompaktnim polnilnikom, ki ga lahko vzamete povsod.

S svojo nastavljivo višino krmila (84 - 115 cm) je Električni skiro inSPORTline Voltero primeren tako za otroke (10+) kot tudi za odrasle. Barvni zaslon, ki je preprost za branje, vam omogoča, da spremljate vse pomembne informacije, kot so trenutna hitrost, stanje baterije, trenutna razdalja, celotna prevožena razdalja in čas. Poleg tega ima zaslon tudi USB vhod, ki ga lahko uporabite za polnjenje vašega mobilnega telefona.

Električni skiro inSPORTline Voltero ima vrhunske funkcije. Kombinacija 10-palčnih koles z visoko kakovostnimi pnevmatikami in vzmetenjem omogoča nemoteno vožnjo in zagotavlja odlične vozne lastnosti. Dve zanesljivi kolutni zavori bosta poskrbeli za varnost tudi pri visokih hitrostih. Osvetlitev je še en varnostni element. Poleg akumulatorskih sprednjih in zadnjih luči ima Električni skiro inSPORTline Voltero tudi zavorno luč, ki se prižge, ko je zavora aktivirana. Poleg tega lahko s pomočjo zadnjih luči signalizirate spremembo smeri. Morda boste cenili tudi glasen zvok trobila. Oba blatnika bosta dobrodošla v slabem vremenu, medtem ko bo velika stopalna površina omogočala udobje na daljših potovanjih. Široki ročaji z ergonomskimi, mehkimi ročaji iz pene zagotavljajo dodatno udobje.

Ta modni skiro je primeren za vse vrste potovanj, pa tudi za rekreativno in hitro vožnjo. Je idealen za odrasle in otroke.


Opozorilo: Baterijo hranite na suhem mestu in stran od svetlobe, pri sobni temperaturi med 10°C in 20°C. Preden baterijo shranite za dlje časa jo napolnite do polne kapacitete. Postopek ponovite vsak mesec.



 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 150 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 150 cm
Baterije 26Ah / 52V, Li-Ion
Območje 80 km
Maksimalna hitrost 45 km/h
Teža 20.50 kg
Moč motorja 600 W
Velikost koles 10"
Zavore disk
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1100 x 560 x 1200 mm
Tip koles napihljiva
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne

Možnosti

Spremljanje dostopnosti izdelka

Oprostite, izdelek ni več del naše ponudbe