K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro W-TEC Skootie Pro II 8" s sedežem

Zložljivi e-skiro z udobnim sedežem in vzmetenjem na obeh kolesih, natančen indikator stanja energije v akumulatorju, ključavnični vžig, omejitev teže do 120 kg. Več

  • Brezplačna dostava

Barva: 

Izberite opcijo izdelka

787,10 €

z DDV

Deli Cena

Ob nakupu prejmete

  • Blago vam bomo dostavili popolnoma brezplačno.

Priporočamo nakup

opis

Električni skiro W-TEC Skootie Pro II 8” s sedežem je kot nalašč ne le za vožnjo v službo / šolo, temveč tudi za rekreativno vožnjo in vse vrste potovanj. Čeprav gre za zmogljiv skuter, tehta le 13,5 kg (zahvaljujoč lahkemu aluminijastemu okvirju). Poleg tega lahko skuter v kratkem času zložite ali razstavite, kar olajša prenašanje in / ali shranjevanje. S hitrostjo 35 km / h je skuter primeren za cestni promet . Z omejitvijo teže 120 kg bodo ceste s 15-stopinjskim naklonom lahko prevozne, zato je primeren tudi za vožnjo v klanec . V primerjavi s prejšnjim modelom ima Skootie II majhen zaslon z natančnejšim indikatorjem stanja akumulatorja in ključavnični vžig. Brezkrtačni motor, nameščen na zadnjem kolesu, ne zahteva vzdrževanja.

 

Litijeva baterija 13Ah omogoča doseg razdalje 40 km z enim polnjenjem (baterija se napolni do polne zmogljivosti v 6 do 8 urah). Kot rezultat lahko skuter uporabljate večkrat, preden boste morali napolniti baterijo. Poleg tega lahko skuter uporabljate tudi, če je baterija prazna. Postavljena v krov vas baterija med vožnjo ne bo motila. Enostavno ga lahko napolnite s kompaktnim polnilnikom, ki ga lahko vzamete kamor koli greste.

Zaradi nastavljive višine krmila (94 - 124 cm) je E-Scooter W-TEC Skootie Pro II primeren tako za otroke (10+) kot odrasle. Enostaven za branje, osvetljen zaslon vam omogoča, da sledite vsem pomembnim informacijam, kot so trenutna hitrost, stanje baterije, trenutna prevožena razdalja, celotna prevožena razdalja in čas. Poleg tega ima zaslon tudi vrata USB, s katerimi lahko polnite svoj mobilni telefon.

 

 

E-Scooter W-TEC Skootie Pro II ima vrhunske lastnosti. Glavna značilnost je širok, udoben, po višini nastavljiv vzmeteni sedež, ki je podoben tistim na mestnih kolesih. 8-palčna platišča (spredaj - napihljiva, zadnja - brez zračnic) z visokokakovostnimi pnevmatikami in vzmetenjem omogočajo gladko vožnjo in zagotavljajo odlične vozne lastnosti. Zanesljiva bobnasta zavora na zadnjem kolesu vas bo varovala tudi pri visokih hitrostih.

Razsvetljava je še ena varnostna lastnost. Poleg sprednjih in zadnjih luči na akumulator ima E-Scooter W-TEC Skootie Pro II tudi zavorno luč, ki zasveti, ko se zavora aktivira. Poleg tega so v krovu vgrajene tudi luči, ki dopolnjujejo zasnovo skuterja in izboljšujejo vidljivost v slabih svetlobnih pogojih. Oba blatnika vam bosta prišla prav v neugodnih vremenskih razmerah, velika paluba pa vam bo omogočila udobje na daljših potovanjih. Široko krmilo z ergonomskimi, mehkimi ročaji iz pene je dodatno udobje.

 

 

Se odpravljate na daljše potovanje? Uporabite tempomat. Samo skuter pustite nekaj časa teči z enako hitrostjo in tempomat se bo samodejno aktiviral. Nato lahko sprostite plin in zapeljete. Med zaviranjem je tempomat izklopljen. Če tempomata sploh ne želite uporabljati, ga lahko deaktivirate v meniju skuterja.

Skuter se ne zažene sam (tj. Ko nenamerno pritisnete na zavorno ročico). Za začetek moraš odriniti s tal (tako kot običajni skuterji). Če želite motor uporabljati že od samega začetka, lahko to storite - vse, kar morate storiti, je prilagoditi nastavitve v meniju zaslona (kjer lahko izberete tudi, kako agresiven naj bo začetek).

Ta trendi skuter je primeren za vse vrste potovanj, pa tudi za rekreativno in hitro vožnjo, kot nalašč za odrasle in otroke.


Tehnični opis:

Material okvirja

aluminij

Moč motorja

500 W

Tip motorja

brezkrtačni

Največ vrtljajev motorja

1.200 / min

Največji navor

9,5 Nm

Načini hitrosti

20/25/35 km / h

Največji naklon

8,5 ° (15%)

Baterija

Li-Ion 13 Ah, 48 V

Razdalja pri enem polnjenju

40 km

Čas polnjenja do polne zmogljivosti

6 - 8 ur

Zavore

Zadnji boben

Pnevmatike

Spredaj napihljiv, zadaj zračnica

Velikost pnevmatik

8,3 "(20,3 cm)

Najvišja inflacija

2,5 bara / 36 psi

Dimenzije krova

67 x 18,5 cm

Višina krova (zgoraj)

20 cm

Višina krova (spodaj)

15 cm

Višina krmila (od tal)

94 - 124 cm

Širina krmila

57 cm

Višina sedeža (s krova)

43 - 58 cm

Luči

Sprednje / zadnje luči, sprednje / zadnje luči v krovu, zavorne luči (samodejno)

Mere

113 x 57 x 124 cm

Dimenzije zloženega skiroja

113 x 26 x 38 cm

Priporočena najmanjša višina uporabnika

130 cm

Max. teža uporabnika

120 kg

Teža

13,5 kg (brez sedeža), 18 kg (brez sedeža)

Možnosti nastavitve

Tempomat, zagon brez pritiska ali brez, lahek zagon

Dodatki

Vzmeteni sedež, natančen indikator stanja energije v akumulatorju, ključavnica za vžig, zložljiv mehanizem (vključno z ročaji na krmilu), večnamenski barvni zaslon z osvetljeno osvetlitvijo (na baterije), stojalo, prednji in zadnji blažilnik, blatniki, vrata USB za polnjenje mobilnega telefona


 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 120 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 130 cm
Kapaciteta baterije 13000 mAh
Območje 40 km
Maksimalna hitrost 35 km/h
Maksimalni naklon 8.50 °
Teža 19 kg
Moč motorja 500 W
Velikost koles 8"
Zavore zadnji valj
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1130 x 570 x 1240 mm
Tip koles nafukovací + bezdušové
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne
Sedež da

Možnosti

Spremljanje cene izdelka