K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro W-TEC Tenmark

Konstrukcija, ki jo je enostavno zložiti, tempomat, široka stojna deska, sprednja in zadnja luč, blatniki, visoka maksimalna hitrost, dolge razdalje, sistem daljinskega zaklepanja. Več


Barva: 

832,60 €

864,30 € z DDV

-4%

Privarčujte 31,70 €

Vaš popust za zvestobo 0%

Deli Cena

Priporočamo nakup

opis

E-skiro W-TEC Tenmark je zabaven in varen način, da pridete v službo, šolo ali za vožnjo po mestu. Njegova največja prednost je zložljiva konstrukcija, ki jo lahko zložite/sestavite v 5 sekundah . Zaradi tega skiro ne zavzame veliko prostora , kar vam omogoča, da ga shranite v stanovanju ali garaži. Njegova kompaktna velikost vam bo prišla prav, ko potujete z vlakom, javnim prevozom ali avtomobilom . Lahko ga nosite v roki ali pa ga položite v prtljažnik avtomobila. Nenazadnje je zaradi sodobnega dizajna E-Skiro W-TEC Tenmark estetsko lep! Ta skiro ima revolucionarno novo funkcijo – sistem daljinskega zaklepanja . Torej, če morate skiro nekaj časa pustiti brez nadzora, samo pritisnite gumb, da se prepričate, da je še vedno tam, do časa ko se vrnete.



Vozite kot veter!

Se želite zabavati na svojem skiroju? Potem je E-Skiro W-TEC Tenmark prava pot! Zahvaljujoč zmogljivemu 500 W motorju noben hrib ne bo prestrm in noben teren za vas ne bo preveč zahteven. Največja hitrost je 40 km/h, doseg razdalje z enim polnjenjem pa je približno 35 km (pri standardni hitrosti). Vendar pa je razpon razdalje odvisen od različnih dejavnikov, kot so teža kolesarja, slog vožnje , teren in/ali vreme . Baterija se napolni do polne zmogljivosti v 6 do 8 urah . Samo priklopite baterijo čez noč, tako da je zjutraj pripravljena za delo! Izbirate lahko med tremi hitrostnimi načini . S skirojem se lahko vozite (z odrivanjem od tal), tudi če je baterija prazna. Zaradi omejitve teže 120 kg lahko skiro uporablja celotna družina, zaradi česar je izjemno stroškovno učinkovit.





Enostaven za nadzor

Zaslon LCD, ki ga je enostavno brati, vam omogoča spremljanje vseh pomembnih informacij, kot so trenutna hitrost (vključno s hitrostnim načinom ), stanje baterije , trenutna in skupna prevožena razdalja , čas itd. Z uporabo gumbov ON/OFF in MODE , nadzirate lahko številne napredne funkcije, vključno s pomočjo pri zagonu in tempomatom . Poleg tega ima zaslon tudi vhod USB, ki jih lahko uporabite za polnjenje telefona ali tablice .




Varno ves čas

E-skiro W-TEC Tenmark lahko premaga vsako oviro! Niti tema ali slabo vreme vas ne bo zadržalo doma. Sprednje in zadnje LED luči na baterijo poskrbijo, da ste vidni v slabih svetlobnih pogojih. Luči in hupo lahko vklopite z barvno označenimi gumbi na krmilu . Ker se pri zaviranju prižge tudi zadnja luč, vas bodo vsi videli. Vedno se lahko zanesete na disk zavore , ne glede na hitrost. Omogočajo vam, da gladko ustavite skuter na katerem koli terenu!

 

Zagotovljena kakovost in trajnost

Skiro je zasnovan do zadnje podrobnosti in ima trdne 10- palčne (25,4 cm) pnevmatike, ki se držijo mokre površine in absorbirajo tresljaje. Cenili boste tudi blatnike. Aluminijasta konstrukcija z višinsko nastavljivim krmilom je izjemno vzdržljiva. Skiro je primeren za uporabnike od 150 do 210 cm višine. 53 cm dolga stojna deska vam omogoča vožnjo z nogami ena ob drugi .

 

Ko se boste vozili z E-skirojem W-TEC Tenmark ,vas bodo vsi opazili! Če se še nikoli niste vozili e-skiroja, vam bo všeč! Enostaven za shranjevanje. Izjemna zmogljivost. Sodoben dizajn. Kaj bi si še lahko želeli?!



Največja hitrost 35 - 40 km/h 

Razpon razdalje 35 km 

Čas polnjenja 6-7 ur


 


Tehnični opis:

Material okvirja

Aluminijeva zlitina

Delovna napetost

48 V

Tip motorja

brez ščetk

Največji naklon

15°

Moč motorja

500 W

Zmogljivost baterije

13 Ah / 48 V

polnilnik

vhod 100-240VAC / 50 ~ 60HZ, izhod DC54,6V / 2A

najvišja hitrost

35-40 km/h

Razpon razdalje z enim polnjenjem

35 km

Čas polnjenja (polna zmogljivost)

6-7 h

Omejitev teže

120 kg

Teža

19,2 kg

Velikost pnevmatik

10" (25,4 cm)

Vrsta pnevmatike

Napihljiva – spredaj in zadaj

Zavore

električni, disk

Priporočena minimalna višina uporabnika

150 cm

Najmanjša višina krmila

79 cm

Največja višina krmila

108 cm

Širina krmila

55 cm

Širina krova

24 cm

Dolžina krova

53 cm

Višina krova - zgoraj

15 cm

Višina krova - lahka

8,5 cm

Dimenzije

D 110 x Š 55 x V 80-110 cm

Strnjene dimenzije

D 110 x Š 26 x V 37 cm

Dimenzije paketa

D 114 x Š 30,6 x V 34,5 cm

Luči

LED spredaj in zadaj

Možnosti nastavitve

Tempomat, zagon z/ ali brez potiska

Dodatki

Zložljiv okvir, sistem daljinskega zaklepanja, osvetljen zaslon (na baterijo), glasna električna hupa, stojalo, blatniki, USB vhod za polnjenje telefona


 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 120 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 150 cm
Kapaciteta baterije 13000 mAh
Območje 35 km
Maksimalna hitrost 40 km/h
Maksimalni naklon 15 °
Teža 19.20 kg
Moč motorja 500 W
Velikost koles 10"
Zavore električne, disk
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1100 x 550 x 1100 mm
Tip koles napihljiva
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne
Sedež ne

Možnosti

Spremljanje cene izdelka

Oprostite, izdelek ni več del naše ponudbe