K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro W-TEC Lambreto Max

Neverjeten e-skuter s čvrstim okvirjem, sprednjim in zadnjim vzmetenjem, izjemno zmogljivim pogonom, največjo hitrostjo 30 km/h in dosegom 45 km! Več

  • Brezplačna dostava

E-shop: Začasno razprodano

Deli Cena

Ob nakupu prejmete

  • Blago vam bomo dostavili popolnoma brezplačno.

Priporočamo nakup

opis

Trden okvir in sodoben dizajn E-Scooterja W-TEC Lambreto Max bosta pritegnila vaše oči! Zahvaljujoč zmogljivi Li-Ion 15Ah 48V bateriji je ta skuter idealen za vsakodnevne vožnje v službo – še posebej, če živite na obrobju in delate v središču mesta . Še več, skuter odlikuje izjemno zmogljiv, 700 W pogon , kar pomeni, da strmi klanci ne bodo povzročali problemov. Z razponom razdalje do 45 km ta skuter zagotavlja gladko in udobno vožnjo.

Sprednje in zadnje vzmetenje

Kombinacija hitrosti in spretnosti, 10-palčna napihljiva kolesa ter sprednje in zadnje vzmetenje bodo kos neravnim cestam. Dve kolutni zavori vas bosta varovali, blatniki pa omogočajo udobno vožnjo v dežju.

Zložljiv okvir

Zahvaljujoč preprostemu zložljivemu mehanizmu se okvir skiroja v trenutku zloži v prenosljivo velikost . Skuter ponuja tri hitrostne načine in največjo hitrost 30 km/h . Disk zavore , visokokakovostna luč z velikim dometom in ročaji proti zdrsu zagotavljajo varnost in udobje tudi na daljših vožnjah.

Veliko drugih neverjetnih funkcij

E-skuter W-TEC Lambreto Max se ponaša s 700 W električnim pogonom, ki ponuja tri hitrostne načine , kar vam omogoča, da vozite tako hitro, kot želite. Potem je tu še izjemno praktičen tempomat , ki se samodejno vklopi po nekaj sekundah, da ohrani želeno hitrost. Enostaven za branje tako na neposredni sončni svetlobi kot ponoči, zaslon na krmilu vam omogoča spremljanje vseh pomembnih informacij, kot je stanje baterije ali trenutni način hitrosti. Svojo razdaljo lahko spremljate tudi v aplikaciji , prek katere lahko skiro sinhronizirate s pametnim telefonom .

Li-Ion baterija se do polne zmogljivosti napolni v približno 6 urah . Vse kar morate storiti je, da priključite prenosni napajalnik v 220 V vtičnico. Baterija zdrži do 45 km z enim polnjenjem. Zato vam ga med krajšimi vožnjami ni treba polniti. Zahvaljujoč LED kontrolnim lučkam na zaslonu lahko vidite , koliko baterije je ostalo . Če se baterija izprazni, lahko skuter premaknete naprej tako, da ga odrinete od tal (tj. motorju ni treba prižgati).


Tehnični opis:

Material okvirja

Aluminijeve zlitine

Moč motorja

700 W

Vrsta motorja

brez krtačni

najvišja hitrost

30 km/h

Načini hitrosti

15/25/30 km/h

Baterija

Li-Ion 15 Ah, 48 V

Razdalja z enim polnjenjem

Do 45 km

Čas polnjenja do polne zmogljivosti

Pribl. 6-7 ur

Zavore

disk

Pnevmatike

Spredaj in zadaj napihljiv

Velikost pnevmatike

10" (25,4 cm)

Višina krova (zgoraj)

18 cm

Višina krova (spodaj)

9 cm

Višina krmila

118,5 cm (od tal)

Širina krmila

59 cm

Luči

Spredaj in zadaj, avtomatska zavorna luč

Dimenzije

119 x 59 x 123 cm

Strnjene dimenzije

119 x 59 x 56 cm

Najmanjša priporočena višina uporabnika

150 cm

Omejitev teže

120 kg

Utež

20 kg

Dodatki

Zložljivi mehanizem, sprednje in zadnje vzmetenje, stojalo, zaslon, ki prikazuje stanje baterije in trenutni hitrostni način, tempomat, blatniki, zvonec


 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 120 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 150 cm
Kapaciteta baterije 15000 mAh
Območje 50 km
Maksimalna hitrost 30 km/h
Maksimalni naklon 15 °
Teža 20 kg
Moč motorja 700 W
Velikost koles 10"
Zavore disk
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1230 x 590 x 1190 mm
Tip koles napihljiva
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne
Sedež ne

Možnosti

Spremljanje dostopnosti izdelka