K osnovni vsebini

Izdelki v primerjalniku

Električni skiro W-TEC Tenmark II 500W 10" - bela

Enostavno zložljiva konstrukcija, tempomat, širok krov, sprednja in zadnja luč, smerniki, blatniki, visoka maksimalna hitrost, dolg doseg, sistem daljinskega zaklepanja. Več

  • Brezplačna dostava

Barva:  bela

E-shop: Začasno razprodano

Deli Pošlji

Ob nakupu prejmete

  • Blago vam bomo dostavili popolnoma brezplačno.

Priporočamo nakup

opis

E-skiro W-TEC Tenmark II 500 W 10" je zabaven in varen način za pot v službo, šolo ali po mestu. Njegova največja prednost je zložljiva konstrukcija, ki jo lahko zložite/razložite v 5 sekundah. Zaradi tega skiro ne zavzame veliko prostora, zato ga lahko shranite v stanovanju ali garaži. Njegova kompaktna velikost vam bo prišla prav, ko boste potovali z vlakom, javnim prevoznim sredstvom ali v avtomobilu. Lahko ga nosite v roki ali ga položite v prtljažnik avtomobila. Nenazadnje je E-skiro W-TEC Tenmark zaradi svoje sodobne zasnove enostaven za uporabo! Ta skiro ima revolucionarno novo funkcijo - sistem daljinskega zaklepanja. Če morate skiro za nekaj časa pustiti brez nadzora, pritisnite gumb in se prepričajte, da bo še vedno tam, ko se boste vrnili.

Vozite kot veter!

Se želite zabavati na svojem skiroju ? Potem je E-skiro W-TEC Tenmark prava izbira! Zahvaljujoč zmogljivemu 500-vatnemu motorju noben hrib ne bo prestrm in noben teren za vas ne bo prezahteven. Največja hitrost je 38 km/h , doseg z enim polnjenjem pa približno 35 km (pri standardni hitrosti). Vendar je doseg razdalje odvisen od različnih dejavnikov, kot so kolesarjeva teža, način vožnje, teren in/ali vreme. Baterija se do polne zmogljivosti napolni v 6 do 7 urah. Baterijo preprosto napolnite čez noč, da bo zjutraj pripravljena za vožnjo! Izbirate lahko med tremi načini hitrosti. Skiro lahko vozite (s potiskanjem od tal), tudi če je baterija izpraznjena. Zaradi omejitve teže 120 kg lahko skiro uporablja celotna družina, zato je izjemno cenovno ugoden.

 

Enostaven nadzor

Na preglednem zaslonu LCD lahko spremljate vse pomembne informacije, kot so trenutna hitrost (vključno z načinom hitrosti), stanje baterije, trenutna in celotna prevožena razdalja, čas itd. Z gumboma ON/OFF in MODE lahko upravljate številne napredne funkcije, vključno s pomočjo pri zagonu in tempomatom. Poleg tega je na zadnji strani zaslona vgrajen priključek USB, ki ga lahko uporabite za polnjenje telefona ali tabličnega računalnika.

Vedno varen

E-skiro W-TEC Tenmark II 500 W 10" lahko premaga vsako oviro! Niti tema ali slabo vreme vas ne bosta zadržala doma. Sprednje in zadnje luči LED, ki se napajajo iz baterije, poskrbijo, da ste vidni tudi v slabših svetlobnih pogojih. Luči in trobilo lahko vklopite z barvno označenimi gumbi na krmilu. Ker se med zaviranjem prižge tudi zadnja luč, vas bodo vsi videli. Na kolutne zavore se lahko zanesete v vsakem trenutku, ne glede na hitrost. Z njimi lahko skiro gladko ustavite na vsakem terenu!

Zagotovljena kakovost in vzdržljivost

Skuter je zasnovan do zadnje podrobnosti in ima trdne 10-palčne (25,4 cm) pnevmatike, ki se oprimejo mokre površine in absorbirajo tresljaje. Sprednje in zadnje vzmetenje zagotavlja gladko in udobno vožnjo, blatniki pa vas med vožnjo v slabem vremenu ščitijo pred umazanijo in blatom. Aluminijasta konstrukcija z po višini nastavljivim krmilom je izjemno vzdržljiva. Skiro je primeren za uporabnike, visoke od 150 do 210 cm. S 53 cm dolgim podstavkom lahko vozite z nogami druga ob drugi.


Ko se boste vozili s skirojem E-skiro W-TEC Tenmark II 500 W 10", vas bodo vsi opazili! Če še nikoli niste vozili e-skiroja, vam bo všeč! Enostaven za shranjevanje. Izjemna zmogljivost. Sodoben dizajn. Kaj več bi si lahko želeli?!


Tehnični opis:

Material okvirja

aluminijeva zlitina

Delovna napetost

48 V

Vrsta motorja

Brezkrtačni

Največji naklon

15°

Moč motorja

500 W

Zmogljivost baterije

13 Ah / 48 V

Polnilec

vhod 100-240 VAC / 50 ~ 60 Hz, izhod DC54,6 V / 2A

Največja hitrost

24-38 km/h

Razpon razdalje z enim polnjenjem

35 km

Čas polnjenja (polna zmogljivost)

6-7 h

Omejitev teže

120 kg

Teža

19,2 kg

Velikost pnevmatik

10" (25,4 cm)

Vrsta pnevmatike

Napihljiva - spredaj in zadaj

Zavore

Električne, kolutne

Priporočena najmanjša višina uporabnika

150 cm

Najmanjša višina krmila

79 cm

Največja višina krmila

108 cm

Širina krmila

55 cm

Širina krova

24 cm

Dolžina krova

53 cm

Višina krova - zgoraj

15 cm

Višina palube - lahka

8,5 cm

Dimenzije

D 110 x Š 55 x V 80-110 cm

Zložene dimenzije

D 110 x Š 26 x V 37 cm

Dimenzije paketa

D 114 x Š 30,6 x V 34,5 cm

Luči

Spredaj in zadaj LED

Možnosti nastavitve

Tempomat, zagon z/ali brez potiska

Dodatna oprema

Zložljiv okvir, sistem daljinskega zaklepanja, osvetljen večnamenski zaslon (baterijsko napajanje), glasna električna sirena, stojalo, blatniki, vrata USB za polnjenje telefona, opozorilne luči, smerniki, prednje in zadnje vzmetenje, odstranljiv sedež (naprodaj posebej)


Daljinski upravljalnik:

Gumbi za zaklepanje zaslona (zaslon mora biti izklopljen)

ob poskusu vklopa skuterja se sproži alarm

gumbi za odklepanje zaslona

Deaktiviranje alarma
Trobilo - kratek opozorilni zvočni signal
Gumbi za odklepanje zaslona
 

Parametri izdelka

Maximalna nosilnost 120 kg
Najmanjša priporočena višina uporabnika 150 cm
Kapaciteta baterije 13000 mAh
Območje 35 km
Maksimalna hitrost 38 km/h
Maksimalni naklon 15 °
Teža 19.20 kg
Moč motorja 500 W
Velikost koles 10"
Zavore električne, disk
Upravljanje vzvod na krmilu
Dimenzije 1100 x 550 x 1100 mm
Tip koles napihljiva
Tip motorja polnjenje
Lokacija motorja v zadnjem kolesu
Rekuperacija ne
Sedež ne

Možnosti

Spremljanje dobavljivosti